Podrška Victoriji
27

Modno usklađeni David Beckham i njegova kćerka Harper Seven privlačili poglede u Parizu

N. O.
Foto: SplashNews.com
Foto: SplashNews.com
Modno usklađeni David Beckham i njegova kćerka Harper Seven privlačili su poglede pojavljivanjem na Paris Fashion Weeku kada su došli podržati nogometaševu suprugu na reviji njenog brenda.

David Beckham i kćerka Harper su prisustvovali reviji Victorie Beckham tokom Sedmice mode u u Parizu, a dvojac se pojavio u odgovarajućim tematskim outfitima. David je nosio tamnosivo odijelo s kravatom i košuljom u sličnoj nijansi, dodavši kombinaciji par crnih kožnih čizama i sunčane naočale.

Harper je nosila crni sako preko bijele majice bez rukava s jednim dugmetom i odgovarajuće crne pantalone, zajedno s crnim patikama. Otac i kćerka šetali su ruku pod ruku od svog hotela i ulicama Pariza.

Foto: SplashNews.com
Foto: SplashNews.com

Na reviji su bili i Victorijin i Davidov sin Brooklyn Beckham i njegova supruga Nikola Peltz. Glasine o porodičnim svađama pratile su mladence od njihovog vjenčanja u aprilu 2022. godine, kada su Peltz i Victoria navodno započele neku vrstu svađe zbog njene vjenčanice. Mladenka je trebala nositi haljinu iz Victorijinog ateljea, ali je rekla da nije bila gotova do ceremonije. Međutim, čini se da su od tada izgladile odnose.

Victoria je na Instagramu podijelila simpatičnu porodičnu fotografiju s događaja uz zahvale za podršku.

"Ne bih ovo mogla napraviti bez vas, volim vas sve mnogo Harper Seven, David Beckham, Cruz Beckham, Brooklyn Peltz Beckham, Nicola Peltz Beckham", napisala je uz fotografiju.