Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tuzno je gledati kako Zubak decenijama koristi djecu za mutne radnje i trgovinu njihovim tijelima ;(
ove manekenke mi izgledaju malo papi
Kakva je ovo maska za visoku prostituciju. Roditelji nisu svjesni u sta djecu pustaju i sta se krije sve iza ovakvih dogadjaja.. Ako je iko od vas prisustvovao na after partijima slicnih dogadjaja, zna o cemu pricam ... Samo sto je ovako sve fino upakovano i predstavljeno u javnost... U stvarnosti je potpuno sve drugacije...
pa kao i svugdje u svijetu. vecina ovih djevojka radi kao escort domacim politicarima, biznismenima, njihovim sinovima kao i arapskim turistima.