Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gleda li se kroz ove naočale ili se samo slika s njima?
Cvikama ga eldare
Bravo malac,samo deri
Kazu da ce ove dzozluke besplatno dijeliti simpatizerima "Parade ponosa"
Eh, moja Eldara, nikad muškarac od tebe
Sto Deen na zadnjoj slici?
al' realno ljudi de pogledajte malo,ovo ako su po vama neke hot naocale stvarno...kakva paris hilton...on će da radi za sve zemlje svijeta i odjebat svoju bosnu,dok će klix o njemu pisat i uzdizat ga...svaka njemu čast al ovakvi najčešće odu,odsjeku polni organ,i postanu žensko jer u svojoj odvratnoj zemlji iz prošlosti su se stidili to uraditi !
ovo i jeste moda za turbo bule i kuc kice kao sto je p.h.
Robin Fierce?!?! Jel ikad i jedan Robin Fierce bio poznat pod nadimkom Eldar Tokić u svijetu mode?! Usput, cvike su šupljak mrtvi!
gluposti...platio klixu ovaj reklamni tekst...
ima 11 500 followera na instagramu a po 45 lajkova na slikama hahahha, yadno
Jesu li ove cvike Elton John approved?
Dejana Rosuljas i Deen, iz pastete iskacu i zeljni medijskog prostora a ja iskreno nemam ni sam pojma sto im se isti daje kad ne znam ni sta su jedno ni drugo
@sarmagedon siromasna verzija wannabe jet-seta, sta li
Tokic, pravi mali biser, starog mu treba u PSG gurati
E moj Eldare ako te ne pomiluje Bakir,Dodik ili covic ostase ti naocare za one koji koriste brusilice da ne uleti im spena u oko...