Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok ovakve ribetine bježe iz države i krase naslovnice nama kćerke i ljubavnice stranačkih tajkuna postaju misice iako liče na portugalske transvestite.
@qlfac3 tako nekako
Lijepa :))
Prekrasna Azra, skromna i ponosna Bošnjakinja!
Al kad progovori sva lepota pada u vodu
Bosanke su boginje. Zamisli propustit ovu drzavu barbarima. Vrijedi ovu ljepotu odbranit.
jedva je poznah :))))
Azra lijepo ti je ime, a ti si jos ljepsa! Kad vidim kakve nam misice biraju uzas! Svaku srecu u zivotu ti zelim, a za uspjeh? Pa uspjesna si nastavi tako.
Travničanko svaka čast. Prava si Bosanka.
Bravo Azra.
Bosnjakinja*
Bosanke i Albanke najljepse zene na svijetu... Sve su to Ilirski geni!
@Tvrtkov Ne znam sto si dobio ovoliko minusa, ali si upravu...Bosanke i Albanke i jesu u prosjeku veoma lijepe zene. Gdje god sam isao vani, a to se posebno odnosi na Ameriku, tesko je na ulici sresti pravo lijepu zenu...ima ih, ali puno manje nego kod nas. Kod nas se doduse puno sredjuju, pa i kada u prodavnicu idu vecinom su fino obucene, nasminkane itd., dok vani je to uglavnom sorc ili trenerka, bez sminke itd.
Bravo curo!