Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svake godine mis univerzuma dolazi sa Zemlje. pa dokle više....
Lijepa je stvarno , jesul ovo njene ?
K'o nacrtana. Upis
Not bad, al imat mejkere koji je dotjeraju etc etc i normalna cura bi izgledala lijepa, anyway da je najljepsa ni blizu, ima puno ljepsih i boljih \"koje se nikad ne bi prijavile za ovakvo nesto\". Life\'s cruel
Prekrasna je sto dokazuje da su zene diljem USA zaista prelijepe,znaju se lijepo obuci ,ljubazne su i pametne.
@jupidupe, cestitam ti na bosnjastvo, ali ono sto je bitno ti nisi razumio, nisirazumio sustinu texta, prodavati kikiriki, kospice, kolace,kruh je vrlina za normalnog covjeka koji zivi od sopstvenog rada i truda pa makar bile i kospice itd itd. taj ko prodaje kospice itd itd brzo ce graditi drzavu jer je naucio da zivi od sopstvenog rada, a kako cemo ja i ti sto i te \"kospice\" nismo kupili od svojih para to ne znam ali bitcenam tesko jer nemamo naviku cak ni \"kospice\" prodavat. al drago mi je da si bar ovdje priznao da bosanac nadam se da ces tako se i izjasniti kad bude popis stanovnistva. kosovskoj ljepotici jos jednom od srca cestika, BiH.
@jupidupe, prtpostavljam da si servin al helem nejse, radi spoznaje a da se zna jer samo istina moze covjeka promjeniti na bolje, mi bosanci za hatar vas serbski i jugoslovenski smo tukli nemilosrdno \"sipce pogane\" sve do 91 da nije rata tukli bih mi njih i dalje ali nam zavalise noz u ledja bas onih za ciji hatar mi tukosmo nji. drugo nije nikakva tajna mozes ako hoces sve podatke o \"sipcima poganim\" naci i informisati se koliko je njih bilo u armiji BiH, koliko je njih poginulo u odbrani nam drage BiH i koliko je njih pogubljeno kao svi ostali civili nama drage BiH upravo od onih za ciji smo mi hatar ih tukli. ovako se gradi buducnost a ne mitovima, lazima i mrznjom. kosovarki iskrene cestitke od dragih susjeda BiH
d e b i l i d e b i l n i, znam da se nikad nećete opismeniti, ali zato vam upravo ljudi i kukaju već godinama, ZAPOSLITE LEKTORA najljepša žena UNIVERZUMA? uključujući sve galaksije, cijeli svemir, ovakav kakav je, kako se širi od big bang-a? kad ne znate ni šta znači \"univerzum\", bolje nemojte ga ni pisati i otkud \"veneZuela\" - mi nazive država pišemo fonetski. onda ste obavezni da pišete i \"stigao sa Philippina\" i \"otputovao je u Turkye\" i \"moj amidža živi u Norgeu, a njegov sina je preselio u Deutschland\". naravno da vam ni vijesti nisu nikakve, preuzete ili pokradene od drugih medija, ali se bar POTRUDITE da malo FOLIRATE da ste \"medij\", pa još \"elektronski\", a ne kontejner za smeće (zahvaljujući redakciji)
vakih kolko hoš po trajvanima i još bez karte... :(
@jupidupe, da je sreca i nije neka ali sigurno je da bi bilo bolje nego servija, al nejse, susjed ti nije samo prvi, racuna se i drugi i treci td itd. to su pak drzave bifse YU. da su nam kojim slucajem bili prvi susjedi onda vjerovatno ne bih rata bilo ili ne barem onakav kakav je bio na nesrecu nasu bosansku. helem nejse kosovarki sve najlepse cestitke od susjeda i prijatelske bosne i hercegovine.
Evo je na djelu ! http://fr.youporn.com/watch/316928/olivia-alize-pigtailsroundasses/?from=search_soft&pos=3
mis kosova je zavrsila na 16 mjestu ali je izabrana za najfotogenicniju zenu svijeta. nije lose dobro je, nek se zna susjedi su nam i trebamo im cestitati.
Kako bosanski jezik ovih dana pokupi sve rijeci. Svemir: hrvatski Vasiona: srpski Univerzum: bosanski
Miss universe je sajam plastike ali eto hajd
( o ) ( o ) ^ -^
Kako za koga