Moda i ljepota
0

Miss SAD-a ostaje bez titule?

Sarajevo-x.com
Miss SAD-a 2006. Tara Conner mogla bi izgubiti titulu zbog lošeg ponašanja, izjavili su organizatori natjecanja.

Magnat Donald Trump, koji je vlasnik licence za Miss SAD i Miss Universe, naredne će sedmice donijeti odluku da li će Tara Conner zadržati titulu.

Glasnogovornica natjecanja je odbila dati detalje vezane za nedostojno ponašanje Tare Conner, niti komentare na izvještaje koje su se pojavili na Internetu a koji su vezani za njeno ponašanje u barovima New Yorka.

Prema nekim informacijama, Tara Conner je bila pozitivna na testu za kokain, a viđena je u javnosti kako se ljubi sa Miss Teen SAD-a, također se „šuška“ da je uvodila muškarce u Trump apartman koji joj je stajao na raspolganju kao misici.

''Miss SAD-a treba da bude uzor. Postoje moralna pravila kojih se pobjednice moraju pridržavati'', izjavila je glasnogovornica.

Conner, koja puni 21. godinu narednog mjeseca, osvojila je titulu Miss SAD u aprilu ove godine i tako postala prva žena iz Kentuckya kojoj je to uspjelo.

Po pravilima izbora za ljepoticu, ako se oduzme titula Tari Conner, prva pratilja preuzima krunu. Prva pratilja je Miss Californije Tamiko Nash.

Conner nije prva ljepotica kojoj bi se oduzela titula. Prošlog mjeseca, Miss Velike Britanije Danielle Lloyd je izgubila svoju krunu zbog toga što je bila u vezi sa fudbalerom Teddyem Sheringhamom u periodu prije nego što je on sudio na natjecanju ljepote. Pored toga, Danielle je pristala na poziranje za magazin Playboy.