Neodoljivi mirisi
9

Mirisna kolekcija s potpisom "Tom Ford" predstavljena u Sarajevu

(Foto: Harun Muminović/Klix.ba)
U Sarajevu je sinoć predstavljena Tom Ford mirisna kolekcija koja je od jula ove godine dostupna i na našem tržištu.

U odličnoj atmosferi u Avaz Twist Toweru širili su se mirisi Tom Ford parfema. Uz dobru muziku i ukusnu hranu, zvanice su u jedinstvenom crnom outfitu uživale probavajući nove mirisne note s Fordovim potpisom. Veliki broj novinarskih ekipa, ličnosti iz javnog života prisustvovalo je promociji.

Poznati američki dizajner 2005. godine pokreće svoj vlastiti brand kolekcijom naočala, a godinu dana kasnije lansira svoj prvi miris Black Orchid koji danas već ima kultni status.

Poznati američki dizajner 2005. godine pokreće svoj vlastiti brand kolekcijom naočala, a godinu dana kasnije lansira svoj prvi miris Black Orchid koji danas već ima kultni status.

Mirisi su oduvijek predstavljali strast za g. Forda jer su više od modnog dodatka; moćan način kako predstaviti svoj vlastiti stil i identitet. Nevidljiv, a istovremeno nezaboravan može zavesti i fascinirati.

Tom Ford Beauty sadrži dvije mirisne kolekcije Private Blend i Signature kolekcija.

Private Blend je luksuzna mirisna kolekcija predstavlja njegov osobni mirisni laboratorij u kojem kreira posebne i orginalne mirise koji ne podilaze širokoj publici, nego su kreirani za istinske kolekcionare. Svaka bočica predstavlja njegovo umjetničko djelo. Private Blend kolekcija dostupna je samo na odabranim prodajnim mjestima u svijetu, a na bosanskohercegovačkom tržištu ekskluzivno u Inoma SCC parfumeriji i Plaza BBI parfumeriji gdje ćete uz pomoć Tom Ford Beauty Spacialista pronaći svoj miris.

Signature kolekcija je inspirirana je glamuroznom prošlošću poznatih parfumijera, namijenjena za žene i muškarce. Na bosanskohercegovačkom tržištu dostupna je na sljedećim prodajnim mjestima: Inoma SCC parfumeriji i Plaza BBI parfumeriji

Tom Ford Beauty dio je Estee Lauder grupacije koju na BH tržište dovodi kompanija Orbico Beauty.