Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Michelle i Barack Obama su divan par, normalni obični uspješni ljudi. On je bio predsjednik koji je uradio dobre i manje dobre stvari, ali je to bio predsjednik oko kojeg se naslućivala dobrota, za razliku od predsjednika Trump-a, oko kojeg je oblak kompleksa i zlobe.
Jbes ti tu dobrotu koja se naslucuje. Dronove koji ubijaju civile u Afganistanu i Pakistanu, Libiju, Siriju i Jemen nema potrebe naslucivati. To su cinjenice, kao sto je cinjenica da je nobelovac Obama jedan od najzasluznijih za to.
A iznad oblak grmljavine i munje.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Michelle je htjela reci da je nosio isti model svih 365x8 sakoa.
Samo je cesto nazivao 'Majkl' ..i kad sam pogledao fizionomiju...auuu...oduvijek su mi bile cudne "njene" proporcije...
Barak sa jednim civilukomo poceo i zavrsio mandat.
1.RS, Dodik 49% 2.HZHB, Covic 27,3% 3. Pojas Gaze i Zapadna obala, Bakir 18,7% 4.Krajina, Babo 5% Kako zlocesti Babo uzo od ionako malih 23,7%
preporucujem psiholosko lijecenje dok nije kasno
Hvala i zahvala Uzvišenom Allahu, dželle še’nuhu, Koji sve u mjeri stvori i odredi, Koji mu’mine Pravim putem uputi, a kafirima bolnu kaznu priredi. Ovom prilikom želim da priupitam one koji su upućeni. DA LI U ISLAMU POSTOJI LIJEPA NOVOTARIJA?
jao zenoooo, dramaa...
sad je na vlasti garnitura Zvezde Granda......ocigledana je razlika
Kakva spradnja ima sa Michell na youtube, pronadjite gde ljudi teoretisu kako je ona zapravo musko. A ima toliko mocnih cinjenica da se zapitas jesu li mozda u pravu.
zato što ste same sebi nametnule taj kompleks. Bolest je biti ispred ormara 3 sata i ne znati šta obuć. Obuci patike, farmerke, običnu majcu iz kik-a od 3.99 eura neće ti niko reći ni reči jedne nek si presednica merkura a ne SAD-a. Drugo je što želite da se nametnete kao elegantne, učtive, preko odjeće.. ne može brate...
pojavljuje se novi trend praćen mentoricom jelenom karleušom, bar kod nas ovde. Ne idu usrane gaće i haljina od 200 marak..ne ide brate da ga jebeš
Koji si ti ludak hahahahahahah😂😂😂😂😂😂
govorio joj je nervirajući je, priznala je Michelle. ---------------------------------------- Eh dragi Google translate!