Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Melanija je bila najelegantnija od svih.
Pa normalno kad su sve medije protiv trumpa a covek niti rat poceo niti nekoga ugrozavao i bio jedan od boljih predsednika u zadnjih 30 godina. Jeste da je lud kao struja, ali ponekad je lud pametniji od "normalnog".
Da, toliko je dobar bio da je bilo potrebno poništiti sve. Predsjednik ti služi kao slika čovjeka na kojeg se trebaš ugledat i biti ponosan na istog. Važne odluke države ne donosi on sam već sistem čitav, kojeg čine i demokrate i republikanci. Trumo je idol samo glupim ljudima.
@djangoKosta Samo da mi je znati sta ti je u toj glupoj glavi cim ti je Trump dobar predsjednik... Ti sine imas stokholmski sindrom
Klasicni mobing Melanije i Janše
Melani je najbolja pichoka kakvu Vogue nece nikad imati priliku slikati
RAZVRATA MOŽE SA RAZVRATAMA!!!! VAZDA BILO!!!! TRANĐE. LZBE I OSTALI MOGU SVAKAKO ZAJEDNO!!ONI SE BORE ZA ISTE MORALNE I ŽIVOTNE VRIJEDNOSTI!!
I sad je kao ova ljepsa od Melanije, samo zato jer Melanija nije imala "srecu" da se uda za covjeka kojeg masmediji guraju
Melania je ljepša.
Saće zli jezici da reknu kako Vogue pretenciozan. Nejma veze, Džil Bajden je klasa u poredženju sa onom slovenaćkom seljankurom.
dr. Jill ...respekt...
štoli
Ma jašta trebali su slovensku prostitutku objaviti.