Moda i ljepota
45

Max Factor obradovao žene novom Glamour Extensions 3-u-1 maskarom

Klix.ba
Max Factor odlučio je obradovati žene povodom Dana žena novom inovativnom maskarom koja stvara upečatljiv izgled trepavica koristeći kombinaciju četkice i profesionalne formule. Rezultat je glamurozan i istaknut izgled trepavica.

Gospodin Max Factor je prvi predstavio maskare prije više od 50 godina. Tradicija predstavljanja maskara se nastavlja u SCC-u u Sarajevu održana je promocija nove Max Factor Masterpiece Glamour Extensions 3 – u – 1 maskare, koja je na našem tržištu dostupna od 01. marta ove godine.

"Max Factor istraživanja su pokazala da kada su u pitanju trepavice, žene žele sve - ne mogu se zadovoljiti sa rezultatom koji pruža samo jedna. Da bi se postigao idealan izgled trepavica potrebno je ispuniti tri stvari - intenzivna crna boja, dužina i volumen. Da biste kreirali upečatljivi izgled trepavica nije vam potrebna velika četkica. Naprotiv, najglamuroznije trepavice se mogu kreirati koristeći se tankim četkicama, koja ne samo da će vam pružiti instant volumen i dužinu trepavica, već i omogućiti precizno nanošenje ostavljajući izrazito glamurozan finiš od korijena do vrhova. Masterpiece Glamour Extensions 3-u-1 Instant Impact Magični Štapić je stvoren da dodatno istakne i najsitnije trepavice u poređenju sa većim četkicama", kazali su iz ove kompanije.

Aida Mahmutović se pobrinula da sve dame koje su posjetile SCC uljepša šminkom ovog brenda uz korištenje nove maskare.

"Jedinstvena prednost ove maskare jeste da se na Instant Impact Magični štapić nanosi optimalna količina formule koja podiže trepavice. Formula u sebi sadrži vlakna koja produžuju trepavice te u kombinaciji sa ovim štapićem pruža nevjerovatan izgled trepavica", kazala je Mahmutović.