PROMO
74

Matura i mnogo više: Provedite modno proljeće s Granoffom

Modni brend Granoff predstavio je nova odijela iz kolekcije proljeće/ljeto 2022, a koja će biti savršen izbor za predstojeće maturske večeri, bilo da birate klasična odijela ili ćete se zaigrati s jedinstvenim #Granoffpatterns modnim trendom.

Odijela iz nove kolekcije izrađena su od italijanskih materijala uz moderne krojeve direktno sa evropskih modnih pisti što ovosezonsku kolekciju čini jedinstvenom.

Ove modne komade jednostavno možete upotpuniti non-iron košuljama i drugim bogatim modnim asesoarima. Košulja, kravata i odijelo uz prikladne salonske cipele su nepogrešiv izbor koji će vas učiniti zvijezdom maturske večeri.

Za casual maturski stil, odijelo možete kombinovati i sa basic košuljom i patikama, ali i jednostavnom majicom. Posjetite vašu najbližu Granoff prodavnicu i otkrijte i vi najpoznatiju maturantsku ponudu u gradu.

Najbolji odabir za "najluđu" noć školskih dana

Uz #Granoffpatterns proljetni modni trend posebno ćete se istaknuti, a karakterištu ga pažljivo odabrani materijali u različitim "pattern" izvedbama.

Trendovi pariske sedmice mode su stigli i u kompaniju Granoff, a pored ovih jedinstvenih modela nude i ponudu sakoa - kako za svaki dan, tako i za poslovne, ali i druge specijalne prilike.

Odabirom #Granoffpatterns modnih kombinacija ćete sigurno ostaviti dojam savršeno odjevenog muškarca. Pattern možete uspješno kombinovati s jednobojnim košuljama ili majicama.

Iz kompanije ističu da ne zaboravite Granoff "non-iron" program košulja koji olakšava održavanje, ali i osigurava da ostanete uredni i ispeglani tokom cijelog dana.

Ljepotu odijevanja čine kvalitetni materijali, lijepo skrojeni prema vašem tijelu, kombinirani u bojama koje se slažu i koje odgovaraju svakom modnom stilu.

Međutim, ono što vas izdvaja od drugih i što će vam donijeti "titulu" lijepo odjevenog muškarca su Granoff #fashiondetails.

Modnim asesoarima uvijek možete upotpuniti vašu odjevnu kombinaciju i postati dio savršenog modnog doživljaja kojim ćete uljepšati svoj dan.

Kvadratna maramica u odgovarajućem koloritu je detalj koji će vaš outfit učiniti bogatijim i otmjenijim, a prikladna je zamjena kravati tokom toplijih dana.

Provedite modno proljeće sa Granoffom! Posjetite nas u našim prodavnicama i pronađite svoj proljetni modni outfit bilo da se radi o maturskoj večeri, specijalnim prilikama ili svakodnevnim modnim kombinacijama.