U Londonu
21

Margot Robbie u haljini neobičnog dizajna na premijeri filma u kojem glumi i Miraj Grbić

N. O.
Foto: EPA-EFE
(Foto: EPA-EFE)
Margot Robbie zablistala je na crvenom tepihu londonske premijere filma "Babylon", a uz glumce poput Brada Pitta, Olivie Wild i Tobeyja Maguirea u njemu je ulogu ostvario i bh. glumac Miraj Grbić.

Australska glumica Margot Robbie jedna je od glavnih zvijezda filma "Babylon" koji je u četvrtak imao svoju premijeru u Londonu, a upravo je ona na crvenom tepihu privlačila pažnju odjevnom kombinacijom.

Robbie je na premijeru stigla u neobičnoj kreaciji brenda Valentino, a haljina koju je nosila je naizgled bila bez rukava te otvorenih leđa.

Njena stilistkinja Kate Young birala je komad iz kolekcije "Unboxing" za proljeće/ljeto 2023. godine. Plavokosa ljepotica je kosu nosila pokupljenu pozadi uz dva pramena koji su joj uokvirivali lice.

Pratnja lijepoj glumici na crvenom tepihu bio je njen kolega iz filma Brad Pitt koji je bio jednako elegantan. Uz novu frizuru koju je pokazao na dodjeli Zlatnih globusa prošle nedjelje, Pitt je nosio karirano odijelo.

Dok su Pitt i Robbie glavne zvijezde novog filma koji će svoju premijeru u Bosni i Hercegovini imati naredne sedmice, u njemu glumi i bh. glumac Miraj Grbić.