Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To ako imas muslimansko ime i roditelji ti bili muslimani ne znaci da si i ti musliman, svako sebe moze nazvat\' muslimanom :)
...nisi ti musliman ako mrzis bilo koga...
ma dje me nadje ba.... ovo ko i kod nas... nije vjera nego moda neka pridosla sadnjih desetak godina... ili sta li vec
Žena je simbol privlačnosti i vječiti pojam nedokučivosti. Njene čari su interesantne i muškarac u njima potpuno uživa onda kada teško do njih dolazi. Zbog toga lahko dostupna žena gubi ljepotu i čar i biva predmetom kratkotrajnog i privremenog uživanja nakon čega muškarac ponovo ima potrebu za traženjem. Jednostavno, on ima potrebu za nečim što je teško dokučivo. Ali ne, danas je sto vise otkrijes to bolje a takve cure ne shvataju da je svakom muskarcu to samo kratkotrajni uzitak ehhhh....... CAST IZUZECIMA AL\' IMA NAS SVAKAKVIH :S
Ne zelim da ulazim u ove religiozne rasprave, al meni su ove moderne bule ( il kao se to vec zove ) sa tankim raznobojnim pripijenim haljinama ili pantalonama bas seksi i kul. :)
mos misliti hahhaa
I\'m muslim and i\'m proud ^^ :))
Nosenje marame nije stvar mode,vec stvar vjere
Skidaju se šamije, puštaju se kose, Naopaki krstovi u džamije se nose !
Pa niko ti ne brani da živiš bez barijera ali nemoj ni da ti smetaju onda gay populacije i kod jednih i kod drugih i da sutra kad budeš sa svojim djetetom hodala pa ono vidi da žena ljubi ženu na sred ulice u zabludi kako objasniti tu pojavu.Ti bi malo bez barijera ma malo sa barijerama.De se malo skontaj.Ili možda i ti drugi koji nose maramu imaju neke barijere samo su različiti standardi.
Pa i u Afganistanu je burka modni detalj. Bas ste vi mislili da mi koji ne pratimo modu, te osobe smatramo vjernicima?
Ja sam pravoslavac i zaljubljen sam u prelijepu pokrivenu djevojku iz komsiluka, eh kad bih joj samo mogao reci...:( STOP MRZNJI - SLOBODA LJUBAVI!
samo guske prate modu
Kakav svijet danas.Dize se prasina oko nekakve marame koju su ovjekovjecile poznate zvijezde poput Grace Kelly i Audrey Hepburn pa nikome nije smetalo.Pravoslavne casne sestre su pokrivene kao i katolicke pa nisu rogate zbog toga.Sta nekoga briga sta ko na glavi nosi,je li to problem danasnjice,pored niskog morala,pe.do.fi.li.je,kriminala i siromastva.
JEDINO STO TREBA PRIZNATI DASE ISLAMSKI SVIJET OKRECE ZA BOSANSKIM MUSLIMANIMA A MI IH ZOVEMO NEVALJALE
Woth is not??????????? :)))
Ovo nema nikakve veze s vjerom, zna se pravilno pokrivanje.. Tuzno