Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HAHAHAH KAKO MUTAVO IZGLEDA NISU NIŠTA BOLJE NI OVE SARAJEVSKE GLU_PA_ČI_CE KOJE SE FOTOŠOPIRAJU NA FEJSU A UŽIVO SU PRAVI GROBOVI UZ ONU ODJEĆU SA SIRANA, FAKAT IZGLEDAJU KO STRAŠILA ZA PTICE.
postoji nesto izmedju anoreksicnog izgleda i viska kilograma, kada mozes reci \"zgodna djevojka\". ako vi ipak preferirate ove bezoblicne stapice, nemam ja nista protiv, ukusi se razlikuju. samo nemojte brate govoriti da sve treba ovako da izgledamo :D
pa ko ti je kriv sto nisi zgodan..za tebe i nije to sto ga i gledas
i kako neko normalan da nosi ovaj jeans??? pa nismo hobotnice natakrim vas na k
@@qlface U mad fatty? Surova istina: Ova kad prođe ulicom, za njom se okreću jer gori, ti ne možeš proći ni kroz vrata da izađeš na ulicu.
Mozda je djevojka tako gradjena.
@@qlface covjek govori istinu, i treba da govori istinu. previse je djevojaka van forme. danas.
Malo pretjeravaju sa ovim Photoshopom. Pa mozete joj malo facu srediti i struk, ali brate mili dovesti noge do toga da lice na štule -_-.
kakvi tebe kompleksi muce? ne fulas nijedan clanak ovakve tematike sa tim svojim idiotskim komentarima. pazi, jedno je vitka cura, drugo je krakati skakavac
Ovako izgleda prava žena koja brine o sebi, a ne ko ova krmad naša koja će se groziti u komentarima i kriviti \"gay lobi\" i \"nametnute standarde\" za svoj manjak kontrole u žderanju.
A tek dekolte.....
treba da jede kupus .. kupus je zdrav .. BRATEEEEEEEEE