Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako prelijepe cure, tacno je zadovoljstvo pa i na klipu vidjeti ovako lijepo bice.
s e x sales Mislim sve je to divno krasno al dokle ce nam guzice isise trpati pod nos a kod nas omladina sve vise i vise isfrustrirana zbog tog samo nisu svjesni jahhhh
Cuj za sminku reklama u donjem vesu ? Pa sminka se nalazi na faci a ne na guzici ili grudima. Momci , tijelo se mjenja a lice ostaje isto ! \"Volim te\" se kaze djevojci u faci a ne grudima i guzici. ;)
ma ovo je ništa
Commi, cuo sam da u tebe dobro ide kad se malo podmaze.
...nije lošo...u tebe ti ?...jel\' se šta od nicka ti i ostvari ?
Commi, kako ide u tebe?
...pa, nisam ni očekivao da snimaju u nikabu...
ne mogu da vjerujem da si ovako savrene, pa sina mi sta je ovo ?! :) Kako bih se mazio s njom.... al\' smao mazio ne mora nista vise biti ! :)
Ako postoji donji ves, onda, valjda, postoji i gornji ves.
Pusti ove izgladnjele kosture, pardon, andjelcice, dajte nam one rasne i socne Brazilke...uh uh :D
MISLIM DA JE ŽENIM