Komentari (145)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nista vise nije sveto
Šta hoće ove "moderne"mame dojilje. Da isuču sisu kad god i đe god hoće da podoje dijete i kao da to bude ok i niko ne smije da gleda u njih... I meni se pripiša pa to ne radim đe stignem. Ja sad kao đeš potvrditi šišanje i dojenje. Može. I jedno i drugo je nepristojno raditi u javnosti.
Koliko je to glupa izjava, nevjerovatno! Porediti odlazak u wc i dojenje??? Zasto npr kad si ti gladan, ne odes negdje u neku rupu, sakrijes se pa jedes, ili npr zato ne jedes u wc-u??? Jer dojenjem se dijete hrani, i u tome nema nista nepristojno, a to sto ste vi zaostali, e to je vec za zabrinuti se..
e sta sve nece uradit zbog samopromocije
MILF sto bi rekli amerikanci
i tata bi sine 😂😂😂😂
Meni nije jasno kako ne pričamo o agenciji koja ju je angažirala iako očigledno nije anoreksična.
STRAHA ZA POGLEDATI
Možda da stvarno dobro izgleda u kupaćem ne bi nosila bebu i pravila se da promoviše neke stvari koje generalno ne treba promovisati. Nego bi fino, kao i druge boginje, proštela profesionalno pistom, a dijete dojila kako želi. Nikad nisam čula da je neko opomenuo ženu koja doji dijete negdje. Drugo, žene koje doje svoju djecu, znaju koliko je tak moment intiman i smaraju se šovinističkim komentarima.
žena promoviše dojenje, koje itekako zaslužuje promociju. debilima zaostalim sisa ne smeta u kafani ali ako je dječija glavica ispred onda je to "fuj".
@drows ALi kome je to fuj? Smeta vam što muškarci seksualiziraju dojenje? Mašta može svašta, imaju pravo na to.
Ne znam vala šta da kažem.. samo mi je žao bebe koja mora da prolazi kroz buku i da prezivi tersanje jednog modnog kreatora... jbg, mozda grijesim, ali mislim da nije ok izvoditi ovako malu bebu van kuce...
kad si kurva budi kurva do kraja, pa skini makar taj gornji dio vesa da svi vide
Realno, malac nema iz cega da doji. Kod moje zene mali kad doji misli da ispred sebe gleda Rusiju. A kod ove nije ni San Marino. Mani se glupe ideje.
E juh po milijun puta
Ne znam sto ne volite sisu, cudan smo narod neki
@XnabuTata :))))))))) joj dobar si :))))))))))
Ako neces ti da ruckas dacu ja ovom ciki da sve porucka 😁
I tata bi sine!!!