Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja se rado sjećam onda naše Brene na naslovnici Vena,polugola sa obješenim sisama.Pokrivena samo nekom providnom storom, koju su nakon slikanja opet okačili na prozor.
Sinoc gledao film "Model". Fino opisano kako se "dolazi" do naslovnice..
Vehabije na aparatima. sestra im se razgolocila i kafiri i murtedi cetnici i ustase gledaju njezino tijelo. Dje je Ceric da baci fetvu, dje su gazije i mudzehedini da pokriju sestre muslimanke. Sramota ba samo sto je rodila odma se skinula gola, haram bošnjaćkim polićarima. Pustite bracu Vehabije na vlasti da proglase šerijat i bosanski kalifat, da se fijori zastava tehvida.
Jel ovo ona iz reklame za plejstejn 1 ... ?
Rijetko lijepa Balkanka.
Ajša ova lijevo?
Klempava
Da ne čitam tekst - koja je naša?
Ima neku atipicnu ljepotu. :D
jesu se smrkle... ali, to je valjda "in"
Ajša, mslo se kašike uhvati
Šta ste se smrkle...življe to malo... :)))
njeznog izgleda...fina i lijepa cura..
Haha ja kontala crna :p
Gledo sam je na emisiji "Topmodel" u njemačkoj, nema ova veze sa BiH.
A hidzab Ajsa? Pa zar nije ljepse vidjeti pokrivenu ljepoticu kad gostuje na Hayatu? XD
@BloodyMary Ne! Ne smeta mi to, kad neko za to odluci privatno iz svog licnog uvjerenja. SMETA mi promovisanje toga i to sto postaje trend kod nas
@ACH Sudeci po tvom razmisljanju i govoru ti si sa sela...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)