New York
0

Mama Beckham u novoj Armanijevoj reklami

Sarajevo-x.com
Modna kuća Emporio Armani ponovo je za svog glavnog promotora angažovala Victoriju Beckham, 35-godišnju bivšu pjevačicu, majku troje djece, odnosno suprugu fudbalera Davida Beckhama.

Iako je ova Britanka često komentarisala kako ne voli svoje tijelo zbog naborane kože na stomaku, to je nije spriječilo da se razodjene i samo u vešu pozira uz zid kako bi promovisala novu liniju rublja talijanskog dizajnera.

Gomila šminke i visoko podignuta kosa čine je skoro neprepoznatljivom, a profesionalne fotografije pokazuju da se ne treba brinuti za svoj izgled. Naime, nijedna "nesavršenost" ne može se uočiti na ovom modelu. "Magijom" Photoshopa uklonjen je i rez načinjen prilikom porođaja 2005. godine.

Veliki promotivni poster u New Yorku otkrila je bivša "spajsica" lično, a njen suprug David već ranije je odradio svoj dio snimanja i promocije. Procjenjuje se da su za ove snimke zaradili oko 36 miliona eura. Fotografije su napravili Mert Alas i Marcus Piggott, saznaje Daily Mail.

Slavni talijanski dizajner Giorgio Armani Victoriju je nazvao "intrigantnom ženom", a bračni par Beckham postao je svjetski promotor njegove modne kuće 2007. godine.