Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Soda bikarbona umjesto sampona i jabukovo sirce umjesto regeneratora. Kosa mi je bolja, sjajnija, bez peruti i raste jako brzo
Ova na slici ima lepe ruke i usne za blowjob
Kada smo vec kod kose: Zasto je plavusa zuta? Mislim,logicki da bi trebala biti žutuša a ne plavuša...Fakat ne kontam..
Pitaj Esada Plavog.
maslinovo ulje.....domace
Kosu uvijek treba njegovati na ovakav nacin. Ne samo zimi. I posebno zene koje mnogo farbaju kosu treba da usklade pravilne produkte. Najveci uzrocnik ostecenja kose je upravo toplota fena ili pegle za kosu. Zato uvijek upotrebljavajte evt. ulje za kosu ili neki drugi produkt koji ce zastititi vasu kosu od toplote ☺.
Naostriti, po mogucnosti malo podmazati da se nebi uhvatila korozija i odloziti na sigurno mjesto u Garazu i supu izvan dometa djece da se nebi posjekla. Ja tako odrzavam svoju kosu zimi... A vi???