PROMO
387

Magnetista: Prvi Oriflame miris koji naučno dokazano zavodi

Mirise prepoznaje dio mozga koji utiče na učenje, pamćenje i emocije, tako da nije čudo što određeni mirisi mogu imati ogromnu moć nad našim raspoloženjem.

Postoje i oni mirisi koji čine da naš mozak zastane i obrati pažnju, a nova parfemska voda Magnetista iz Oriflamea kreirana je imajući na umu taj podsvjesni mehanizam. U pitanju je miris koji poput magneta naučno dokazano zavodi!

Otvara se svježim i baršunastim notama nerolija, crne ribizle i ružičaste paprike, zatvara se toplim i senzualnim akordima mošusa, sandalovine i vanilije, ali u srcu je tajna moći ovog mirisa. Upečatljiv akord cvijeta pasiflore je očaravajuća nota mirisa koja odražava odnos između dvije osobe pun elektriciteta. Magnetista djeluje tako što oponaša prirodan proces privlačenja.

Kako je to postignuto? Dvije vrhunske kreatorice mirisa, Emilie Coppermann i Aliénor Massenet osmislile su miris iza kojeg stoji neuronauka s dokazanom tvrdnjom da pospješuje emocije, pozitivno utiče na mozak te povećava vašu moć privlačnosti prema suprotnom spolu. Istraživanje je uključivalo procjenu emocionalnih reakcija, mjerenje aktivnosti moždanih talasa i praćenje pokreta oka.

Dokazi su pokazali da Magnetista ima pozitivan uticaj nakon samo jednog izlaganja, povećavajući moć privlačenja. Glavni uzrok je akord pasiflore - cvijet poznat po stimulirajućem učinku na osjetila.

Zašto prepustiti bilo šta slučajnosti, kada je nauka na vašoj strani? Preuzmite kontrolu u igri zavođenja s Magnetista parfemskom vodom. Iskoristite odličnu priliku kupovine nove Magnetista parfemske vode po promo cijeni u katalogu oktobar, a uz prednosti članstva ostvarujete i uštedu od 25 posto uz svaku kupovinu.