Reklama za Louis Vuitton
0
Madonna prije i poslije Photoshopa
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
~~~NEW: http://cedex.com.ba/ http://cedex.com.ba/ http://cedex.com.ba/ http://cedex.com.ba/ http://cedex.com.ba/ http://cedex.com.ba/ http://cedex.com.ba/ http://cedex.com.ba/ http://cedex.com.ba/ http://cedex.com.ba/ http://cedex.com.ba/ http://cedex.com.ba/ http://cedex.com.ba/ http://cedex.com.ba/
Jednostavno se stide svojih godina.
joj pa gdje ce baba od 51 godine izgledat dobro lol
GROBARKA
Sta ´me gledas?
Kuja bila kuja ostala..ona i njeno krijestanje i sve to sto ona predstavlja su odgojili mnoge generacije..pogresno naravno..Zato danas imamo ove mutante kojima je ona nekad bila idol ...uzas!!!
\"Snimci originalnih fotografija pop dive koji su se pojavili na Internetu pokazuju da ova 51-godišnjakinja i nije baš tako privlačna.\" \"...ali bi joj i na originalnim snimcima pozavidjele mnoge čak i mlađe žene.\" Ja sam sad fakat u dilemi... pa je li ona na tim originalnim fotkama izgleda dobro ili ne?
ovo gore pripremni shoot, a dole su pretjerali sa blurom...ne vidi joj se ni jedna pora...bas se neki amater igrao!
ista milena dravic, milena da je na zapadu izgledala bi bolje od nje!