Seksipilna i u šestoj deceniji
0
Madonna nakon novog albuma promovisala i novi parfem
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mora biti bolja kad je bosanku pravio bosanac
od SVAKE 20-godišnje bosanke i PAMETNIJA od svakog religioznog homofobnog bosanca (što i nije teško, svaka bukva je pametnija od takvog)
Ne kontam kojem maloumniku se može dić na ovaj odron od žene. Evo neka neko nađe jednu njenu sliku iz najboljih dana, da vidimo! Ako mi se digne, režem racku odma!
Kad nema kuveta za koncerte (zbog starosti, ovisnosti i sl) onda se izbaciju parfemi
Šejtan ti u glavi :P
Kao prvo nije istina. Kao drugo, svako moze izgledati tako dobro u 50tim godinama kada je u ugovoru sa đavolom. Ne promovise ona dzabe homoseksualnost u svom novom videu.
malo ste fulili, madonna ima 53 godine xd
od SVAKE 20-godišnje bosanke
seksipilna al\' u photoshop-u