|

Lisca nagrađuje tri dame kompletom rublja

Lisca nagrađuje tri dame kompletom rublja
0
S
Sponzorirani članak
9.2.2011. u 08:54
7
komentara
0

dijeljenja
Lisca nagrađuje tri dame kompletom rublja
Poznati proizvođač ženskog donjeg rublja Lisca ponovo nagrađuje dame. Tri sretnice, koje tačno odgovore na nagradno pitanje, osvojit će komplet rublja Lisca iz linije Fashion.
Lisca je nedavno predstavila novu kolekciju za proljeće/ljeto 2011. U toj kolekciji, između ostalog, našli su se i čudesni grudnjaci zahvaljujući kojima svaka dama može imati savršeni dekolte. Riječ je o Light Gel Push up grudnjacima.

Zahvaljujući Light Gel Push up grudnjaku vaš dekolte će biti savršeno naglašen, a uz to vi ćete se predivno osjećati, jer je ovaj grudnjak zaista ugodan za nošenje.

Naime, Gel bra grudnjaci su bili čudesna revolucija proteklih godina, ali zbog težine nisu bili baš najugodniji za nošenje. No, novi Liscini Light Gel push up grudnjaci, koji imaju sve prednosti gel bra, su izuzetno lagani i udobni.

Dame koje žele imati predivno poprsje mogu izabrati Light Gel Push up iz serije Joanne ili iz serije Faith, a grudnjake mogu pronaći u Liscinim trgovinama.

Lisca je odlučila da povodom praznika zaljubljenih, Valentinovo, tri čitateljke portala Sarajevo-x.com obraduje kompletima donjeg rublja iz linije Fashion.

Sve što je potrebno jeste da tačno odgovorite na pitanje:

U kojoj Liscinoj seriji, osim Joanne, možete pronaći Light Gel Push up grudnjak?

Odgovor s ličnim podacima (ime i prezime, adresa, broj telefona) šaljite na e-mail adresu [email protected].
Prijavi grešku


Komentari (7)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...