Komentari (222)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Puko bi sve redom slike 2 do 9... Ma kad sam krenuo, puko bi i nanu s naslovne gratis... Samo nek je rahat.
@MartyMcFly: U formi sam ne brini. Nego pazi ti svoju familiju, kad sađem sa Iranki mogo bi nastavit po komšiluku.
Isto kao kada bi neke ribetine obukle uniformu monahinja i kao eto to je moderno i kul.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
zar ne bi bilo bolje i civilizovanije da imaju pravo izbora, ko hoće neka nosi ko neće ne mora. nažalost nije tako. btw ove manekenke na slikama nisu vidjele irana.
@drinajedina nikab je s razlogom zabranjen jer skriva identitet osobe. isto kao što ne možeš hodati potpuno gol, ne možeš hodati ni potpuno maskiran. valjda ti je to jasno.
@drinajedina zna se šta je normalan i civilizovan zakon a zna se šta je nasilno nametanje nečega. nametati nekome da mora nositi maramu na glavi nije ni normalno ni civilizovano.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Nana je najbolja
Nije ovo vidilo hidžaba. Koja je svrha ovih pokrivala? Svejedno, bilo bi lijepo kada bi imale pravo izbora..
Hidzab, a kosa oktrivena. U redu je, neka je oktrivena, neka nosi kako ko hoce i sta hoce, ali nemoj tvrditi da je to hidzab (koji treba da pokrije sve osim lica). Ovo je sal ili neka marama, ukrasna, ne u vjerskom smislu hidzab. Ako neko hoce da uzme hidzab ili ne, to je sasvim stvar licnog izbora. Ali ovo to nije.
Dijeca iz bogatih kvartova Teherana ako je i to. Samo kako se baba uklapa u svu ovu priču
Mogli su i na prvoj slici staviti kakvu mladju a ne nenu, kad su vec sve ostale cure.
Zaista su lijepe i moderne.Prirodnooo
Predrasude su najveća bolest modernog doba.
mislim da imaju jedne od najljepsih zena svijeta
Nije iran saudijska arabija ...ono sto vidite u iranu da su skroz pokriveni to su sve UAE , saudijska gamad ..iranci nisu arapi i ne treba ih mjesati ..Iranci su gospoda , stara civilizacija ne kao jebeni kamilasi arapi
Kada radis nesto iz revolta onda cinis samo sebi lose
Samo ne kontam sta ce onaj gejic na slici
"gejic" sjedi s dvije lijepe djevojke, a ti muskarcino na klixu drkas :D
Dzaba mu sto sjedi. Nece umociti
meni ovo nidje vezze il nosis maramu il ne.
a i lenonke su davno isfurane ...morgen pini :-))
a i lenonke su davno isfurane ...morgen pini :-))
PRIKAŽI ODGOVORE (35)
volim iran ali imaju neke bas glupe zakone, prije mjesec sam bio tamo da posjetim, i svaki dan ja normalno idem da trcim kao "exercise", i nes vjerovati ovi nisume pustili da trcim u sorcom, zaustavili su me i nisu mi dali da izlazim iz hotela isto ko da sam bio go, probali da me zaustavu skoro svaki put , ali sam ja njih otjerao i tako bas me briga trcu, svako me gledao ko da sam pao sa neba to nije normalno
previse su "conservative" sto se kaze na engleskom, neznam rijec na nasem
@burhan saban konzervativni :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nije hidžab modni detalj, kako se sada prezentuje u lafo pokušaju da se islam približi inim narodnim masama. Ko ga nosi, neka ga nosi po propisima.
Predstavlja tlacenje slabijeg od sebe (muska)… Glupost kao i svaka religija