Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slatka Odri ☑️ Da se ove danasnje glumice, pjevacice, jadne i bjedne starlete hoce ugledati na glumice iz njenog vremena, manje bi bilo zaludjenih curica. Ovako imamo generaciju gologuzih djevojaka, plasticnih sisa i slajbok labrnja.
Pogledala :)
Navalite narode na second hand
svaka njoj cast, to je bila dama ali bez obzira na sve ne znam sta bi sa bilo cijim starim skulama pogotovo zasto bi bilo ko dao veliki novac za to
...ja moj brate. vidi nju, a vidi ove današnje oplastičene karakondžule...napredovali smo zadnjih 50-ak godina. pravo...
@Elaa ...ma, ko lud sam bez naplastičenih sisa, guzicaa i natrćenih botoksiranih usana "a la pavijan dupe". još kad joj iz tupavog izraza lica iščitam da je preponosna na svoje pvc atribute, doživljaj komedije je kompletan.
@Elaa ...ne razlikuješ žensko od fufice.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)