Širi tržište
25

Lepa Brena novim biznisom osvaja svijet, njenim čarapama oduševljena i Cardi B

N. C.
Lepa Brena (Foto: I. Š./Klix.ba)
Lepa Brena (Foto: I. Š./Klix.ba)
Lepa Brena itekako ima razloga da bude zadovoljna poslom koji je pokrenula prije nekoliko mjeseci. Njene čarape sada osvajaju svijet, a oduševile su i Cardi B.

Brenin tim sada vodi pregovore o pokretanju inostrane distribucije. Brena je od jedne američke kompanije, koja se također bavi proizvodnjom i prodajom čarapa, dobila ponudu za distribuciju njenog brenda u SAD-u. Oni za to nude i ogroman novac. Navodno su za prvi ugovor koji bi vrijedio jednu sezonu (jesen i zima) spremni platiti pola miliona dolara.

"Brena radi punom parom. Sviđa joj se biznis s čarapama, a ponude stižu sa svih strana. Privukla je odlične partnere, a sada joj se otvara put za američko tržište, gdje ona inače, godinama ima kuću. Pjevačica nikad nije bila produktivna kao sada, a ovaj poslovni projekt ju je samo dodatno motivirao. Cijela porodica je uključena, a njen suprug Boba Živojinović pomoći će joj u pregovorima s ostalim firmama", ispričao je izvor za srbijanske medije.

Kako izvor navodi, Brena ima velike planove, želi izgraditi fabriku, ali prije toga koncentrirala se i na američko tržište.

Svjetski poznata muzičarka Cardi B nedavno je na svom Instagram Storyju podijelila snimku na kojoj pozira u Breninim čarapama.

"Ja sam Cardi B, a ova gospođa je Lady B, ima odlične čarape, a tek noge", kazala je u videu.