Kolekcija za TopShop
0

Leona Lewis postaje modna dizajnerica?

Sarajevo-x.com
Mlada pop pjevačica i kantautorica Leona Lewis navodno bi uskoro mogla predstaviti vlastitu modnu kolekciju za popularni britanski lanac odjeće TopShop.

Prema pisanju žute štampe, pobjednica britanskog reality TV showa "The X Factor" ovih dana bi trebala razgovarati s Sirom Philipom Greenom, vlasnikom modnih marki TopShop, TopMan, Burton, Dorothy Perkins i Miss Selfridge, i to oko lansiranja njene vlastite modne kolekcije.

"Philip i Leona imaju zakazanu večeru krajem ovog mjeseca. Philip je svjestan da ona postaje jedna od najvećih svjetskih pop zvijezda i želi razmotriti pokretanje Leonine modne kolekcije za TopShop. Leona je lijepa djevojka i fantastična pjevačica, a posjeduje i kvalitete obične djevojke iz susjedstva, što znači da bi se njena modne krpice mogle svidjeti djevojkama širom svijeta", otkrio je jednom britanskom tabloidu anonimni izvor.

Topshop nudi uglavnom odjeću i modne dodatke namijenjene ženama, a svoje prodavnica ima u preko 30 zemalja svijeta. Brojne kolekcije ovog uspješnog lanca odjeće dizajnirale su slavne ličnosti, kao što su kontroverzna britanska slikarica Stella Vine i supermodel Kate Moss.