|

Lejla Šebić na crvenom tepihu prošetala u seksi haljini dizajnerice Lejle Tuzlić

Lejla Šebić na crvenom tepihu prošetala u seksi haljini dizajnerice Lejle Tuzlić
115
Klix.ba
22.8.2019. u 22:29
113
komentara
115

dijeljenja
Lejla Šebić na crvenom tepihu prošetala u seksi haljini dizajnerice Lejle Tuzlić Foto: I.Š./Klix.ba
Najviše pažnje javnosti šeste večeri SFF-a privukla je sarajevska fitness instruktorica Lejla Šebić, koja je crvenim tepihom prošetala u prozirnoj haljini dizajnerice Lejle Tuzlić.
Ova atraktivna trenerica privukla je veliku pažnju fotoreportera na crvenom tepihu, a ispod haljine je jasno pokazala crni grudnjak i tange.

Foto: I.Š./Klix.ba Foto: I.Š./Klix.ba


Šebić je profesorica na Fakultetu za sport i tjelesni odgoj u Sarajevu, a besprijekornu figuru pokazala je u seksi kreaciji modne dizajnerice Lejle Tuzlić.

View this post on Instagram

Nakon što se podigla medijska prašina oko mog pojavljivanja na crvenom tepihu u prozirnoj haljini, pitanje koje svi postavljaju je čiju kreaciju nosim? Ko je dizajnirao ovu orginalnu haljinu? Prozirnu haljinu je kreirala mlada bh dizajnerka @lejlatuzlic koja je za kratko vrijeme postala cijenjeno i poznato ime na bh. modnoj sceni. Ova čarobna haljina samo je jedna u nizu iz njene predivne prve kolekcije "Desire" glamuroznih haljina. Odvažna u svojoj kreaciji, drugačija i orginalna kreira haljine koje su san svake žene. ❤️ Ova haljina je bila moj san i kad sam je vidjela u kolekciji Lejle Tuzlić, imala sam samo jednu želju da nosim na crvenom tepihu u Sarajevu ❤️ #sff #sff2019 #sarajevofilmfestival #sarajevo #lejlatuzlicdress #lejlatuzlic #dresses #fashion #staybeautiful

A post shared by Lejla Sebic (@lejlasebic) on


"Ova čarobna haljina samo je jedna u nizu iz njene predivne prve kolekcije 'Desire' glamuroznih haljina. Odvažna u svojoj kreaciji, drugačija i orginalna kreira haljine koje su san svake žene. Ova haljina je bila moj san i kad sam je vidjela u kolekciji Lejle Tuzlić, imala sam samo jednu želju da nosim na crvenom tepihu u Sarajevu", poručila je Šebić.

Prozirna haljina ukrašena je resama zlatne boje.
Prijavi grešku


Komentari (113)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...