Idealan kroj
62

Lejla Filipović zablistala u dekoltiranoj haljini na Nurkićevoj svadbi

I. S.
Foto: Pixsell/Šime Zelić
Foto: Pixsell/Šime Zelić
Lejla Filipović je zablistala u dekoltiranoj haljini na svadbi Jusufa Nurkića i Emine Durić.

Riječ je o kreaciji hrvatskog modnog brenda I Do Weddings. Izgled je upotpunila jednostavnom šminkom, isfeniranom frizurom, naušnicama, torbicom i otvorenim štiklama.

Na svadbu je stigla sa suprugom Tarikom Filipovićem. Lejlu mnogi smatraju jednom od najljepših žena na Balkanu.

"Ja zasada zaista nemam problem s godinama. Ne krijem ih. Cilj mi je da dostojanstveno starim. Što se tiče fizičkog izgleda, imamo dobru genetiku. Kad vidim svoju mamu koja ima 77 godina, nadam se da ću stariti kao ona, samo da zdravlje bude dobro'', rekla je ranije za Dnevnik.hr.

Foto: Pixsell/Grgo Jelavić
Foto: Pixsell/Grgo Jelavić

Lejla je 1998. godine pobijedila na izboru za Miss Hrvatske, a titula joj je oduzeta dan kasnije. Tada je navedeno kako su utvrđene nepravilnosti u radu Ocjenjivačkog studa.

Jedan listić bio je neregularno popunjen pa je Direkcija izbora za Miss Hrvatske odlučila Ivanu Petković proglasiti pobjednicom. Lejla smatra da joj ova situacija nije pomogla niti odmogla u karijeri.

"Kažu da sam pokazala veliku hrabrost i borbu u tim godinama pa me valjda ljudi pamte i po tome. Smatram, a mnogi će se i složiti sa mnom da je nakon mojeg izbora završila era glamuroznih izbora za Miss, sjajno organiziranih događaja koji smo svi sa nestrpljenjem očekivali i rado gledali", kazala je ranije za Story.hr.