Komentari (217)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Zivotna zelja mi je biti poznata"...Dovoljno, hvala, dovidjenja
FUJ!!!
@Klixan Nazalost si u pravu, druga je stvar ako svojim uspjehom zasluzis biti poznat, drugim rijecima htio ili ne htio postanes poznat (tipa dobijes Nobelovu nagradu), a ako ti je inicijalna zelja da budes poznat i sav rad se svodi na taj cilj - onda si ili prepotentan, narcisoidan ili imas kompleks.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Kod nas ne smijes izac trcat, kazu vidi budale usto' u sest trci..
narod je u BiH malo pametniji od drugih i zna da bih postala model kroz sta se mora proci,jer one koje ne uspiju kao modeli obicno zavrse kao prostitutke
svojom zivotnom zeljom je sve o sebi rekla!
STA SVE MATI RODI.
S TAKVOM NJONJOM VALA SVAKAKO NECES POSTATI POZNATA. VRHUNAC TI JE FOTOGRAFISANJE BY EDIN HADZIHASIC KLIX.BA.
E zato jer ti je ZELJA BITI POZNATA, zato si dno dna i marš onda u Milano pa tamo BUDI POZNATA.... Glupača jeftina.
I sta ces kad se postanes poznata ? Kad se pojavis na crvenom tepihu ? Pusiti kurceve milionerima ,eto sta ces
Haha kad smo vec kod zivotnih zelja jedna moja poznanica kaze da joj je zivotna zelja bila pojesti kolut sudjuke bez hljeba.
Sretno i sve najbolje.
Koji vic od teksta..
Debilka..
Moja zivotna zelja je da imam a da sam nepoznat...
Malo priglupo prica. Mozda nije,vec se ne zna izrazavati....
Ja bih da ostanem anoniman https://www.youtube.com/watch?v=feFIEoniUqE
i ja sam kao mala volila mamine stikle, maminu haljinu a i sminku ☺, mislim da je to nesto sto vecinom skoro sve djevojcice moraju isprobati, medjutim nikad nisam imala zelju biti poznata. Ako vec doticna smatra da je taj posao nesto sto toliko voli i da je to dio nje, onda nema potrebe da se sramoti reci da je model. Ja mislim cak ukoliko covjek do svog uspjeha dodje na marljiv i posten nacin onda se moze ponositu i svejedno mu je sta drugi misle. A to je i pitanje samopouzdanja ☺.
Ponositi*
@nikadgore i ja sam ko mali volio ošinuti ćevapa, a volim i sad bogme 😂😂
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
"Životna želja mi je biti poznata" kao Sonja iz Vidimo se u citulji. Ne bi ja imao sa tobom nikakva posla i dzaba ti tvoja ljepota, koja je sasvim prosjecna.