Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...pomama za brendiranim krpicama samo pokazuje mentalni doseg kupaca. a ovo parče krpice, svojom cijenom, je urnebesna šamarčina gorespomenutim kupcima.
@commiemarshhal zasto? Da li je pametnije kupiti jednu kvalitetnu stvar koja ce trajati ili deset njih koje ce se raspasti nakon prvog pranja? Ima ona stara "nisam toliko bogat da kupujem jeftine stvari". Tu ne mislim na kupovinu stvari koje se nose samo jednu do dvije sezone, vec na bazu garderobe.
@Moreno83 najbolje je zivjet minimalistickim zivotom.. al ne kontas ti to
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
nije zlato sve sto sija...
dzaba
U ovom Instagramu je poenta na tajanstvenom mladicu koji jako podsjeca na mene pa kontam da se javim
Ako ovi nasi uhljebi budu tvrdoglavi sto se tice stampanja novca, kao i svega ostalog, necemo imati za hljeba a kamoli za suknjice 😅.
Sjecam se,rado je se sjecam,uspjesna manekenka s ovih nasih prostora,koja se cesto znala pohvalit kako je nasla na buvljaku i sl bezobrazno jeftine stvari,stvari koje neke druge tatine cere ne bi ni pogledale jer nisu brendirane,i koja je u tim stvarima izgledala kao milion dolara.....Danas je zastitno lice mnogih svjetskih brendova,ali cujem da je ostala ista....Jednostavna i svoja....Bez komplexa....Bez predrasuda...Bez hajanja na price okoline....Sa sve kamatom na ono milionce....
@SejoPazarac izgleda kao milion dolara zato sto je kombinirano sa komadima koji jesu brendirani ili imaju kvalitet. Uz dobar kaput, jaknu, torbu, cipele, sat (poseban naglasak na torbu i cipele), mozes obuci ostalo sve sa pijace ili h&m-a, dobro ce izgledati ili kako ti kazes "kao milion dolara".
@Moreno83 Ja nisam govorio o Carrie Bradshaw.....Razumjem ja sta ti pricas,ali ti nisi shvatio/la mene... Postoji brdo djevojaka koje na sebi imaju sve brendirano,pa im stoji k'o vrapcu auspuh....S druge strane,postoje i one koje znaju iznijeti i onu garderobu sa pijace ili h&m-a i zasjeniti brendirane fenserke oko sebe....Uvjek su mi one interesantnije i znam da imaju vise za ponudit....U svakom smislu....Sto ne znaci da imam nesto protiv brendirane garderobe....
Ovaj post na instagramu nema veze s onim sto ste vi napisali.
A jes fina.. ko kamat na kamatu
Ma kakva Keri, Samanta je kraljica i bez suknjice hihihihi
Gledaj sada kad' Balkanske blogerice i influencerke na buvljaku pocnu stvari da kupuju.
haha da da :-D :-D
Zaboli nas za suknjicu... evo oci oce da ispadnu od bolova.
:)) pa da stanem na štiklice, da nacrtam obrvice, ....... bila bi ko ona dama iz Londona... haaaahaaa Carrie, Carrie.. ko te ne zna skupo bi te platio
Kao da je vazno koliko je kostala...