Nagradna igra modnog brenda
0

Kupite Mangov proizvod i osvojite automobil

Sarajevo-x.com
Modna kuća Mango Sarajevo, povodom početka nagradne igre, u subotu 20. augusta 2011. godine, na trgu ispred sarajevske Katedrale, organizovala je druženje za vjerne kupce ove svjetski poznate modne marke.

Svi ljubitelji Mango odjeće koji u perodu od 20. augusta do 5. novembra 2011. kupe bilo koji proizvod u prodavnicama Mango Sarajevo u minimalnoj vrijednosti od 20 KM i pošalju SMS sa ličnim podacima i brojem računa na broj 091 514 300, ključna riječ Mango, učestvuju u nagradnoj igri i imaju priliku da osvoje automobil VW Polo Trendline i još mnoge vrijedne nagrade

Svi prisutni su imali priliku da se upoznaju sa automobilom VW Polo Trendline, osvježe se uz Pago sokove, a djevojke su mogle da osjete sve čari šminkanja sa Bourjois proizvodima i isprobaju profesionalni make up.

Polo Trendline osvojio je nagradu "Svjetski i Evropski automobil godine 2010". Karakteriše ga izrazita sigurnost, dizajn jasnih i čistih linija, te bogata serijska oprema uz atraktivnu cijenu od 19.900 KM sa PDV-om. No u njegove atribute možete se uvjeriti i sami na probnoj vožnji, kod Volkswagen partnera ASA PVA u Sarajevu.

Imate bezbroj razloga da uživate u novoj jesenjoj Mango kolekciji! Ne propustite priliku i osvojite vrijedne nagrade!