Adonia LegTone stiže u Evropu
0
Krema koja uništava celulit u samo 9 minuta
Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nekupujte kod ljudi koji nisu ovlasteni za to sta znas sta mogu da ti prodaju..probajte kod zastupnika VALVALE.COM...sto je sigurno sigurno je
Adonia LegTone za naše tržište možete naručiti na [email protected] http://www.deavita.com
Sve informacije o kupnji seruma na mail [email protected]
samo da razjasnimo neke stvari, ova krema nije radioaktivna, ona je malo radioaktivna..
100 dolara, 9 minuta za 47% celulita.. Hmm, može. Taman mi toliko i treba da skinem XD Sad mi samo treba 100 dolara XD
sve bolesnije od bolesnijeg......
@rent a camel Da li te mozda celulit cini nervoznim......?!
papak jel to reklamiras auto da nam kazes sta vozis? za tebe je kamila pizda ti materina cim znas tako tecno arapski. jesil ti veci muslic od ovog gore animalmuslica?
kaze se ALLAHU EKBER
Glupost. Zene ne bacajte par i ne igrajte se sa zdravljem. Celulit je hemijsko jedinjenje koje veze vodu - znaci ne moze sagorjeti. Jedini nacin da ga se odstrani je hirurski. Pazite sta jedete da ga ne dobijete.
pa ako 47 posto celulite nestaje u roku 9 minuta kako se treba cekati 6 sedmica da bi 70 posto celulite nestalo...cudno!!! zar nebi trebalo narednog dana jos 9 minuta sacekati da bi jos 47 posto celulite nestalo, to znaci 94 posto u roku dva koristenja... Ovo je samo suplji marketing...
Nemamo para, recesija i kod nas \"Lekotre\" :D
Zaposlite lektora.
i kostace jedno sest hiljada evra
ALLLLLAAAAAHHHUUU EGGGGBEEEEEEERRRRRR