Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
naladit ce vaginu kao da gledam....
@Ramayana ...ma glupiraju se sa ovom modom...moja baba je bila 1000x modernija....nikad gace nije nosila....vjerujem da je umrla a da gace nije navukla....ovima danas ce trebati jos 30 godina kako su krenuli da stignu modu moje pokojne babe...
@Ramayana. Vjerovatno toliko da joj se nije isplatilo navlačiti gaće više. 🙏😀
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Prije si morao da skupis gaće da vidiš dupe. Sad moraš da raširis dupe da vidiš gaće
I onda kažu "Ma kako li sam dobila tu cistu."
Ih kad je Borat to isfuro.
Izazvao lavinu erekcija
Ubilo se za Borata
Dobice upalu jaja
Ovo bi dobro na muskarcu izgledalo
Nije ovo kupaci kostim, vec bodi, preko toga se nosi odjeca. Svejedno glupavo izgleda, ali cak i ako izgled nije vazan mogu samo da zamislim koliko je ovo neudobno i kako zulja...
Nek' je ruke, stomak i leđa pokrila, da ne napuše a i da ne izgori na suncu. A ostalo, k'o 'ebe.
Plaže prepune ovoga godinama ha ya
bitno je samo da su usnice prekrivene (ove stidne)...
Cak i ruzno izgleda.❌
Lijep kostimcic
dobra!
Ma nije ovo dizajnirano za nas balkanske seljake nego ovo dođe kao dodatna oprema uz skupe jahte i bogatune koji se vozaju po pućini zato negledajte i ne komentarišite jer nije ovo za vaši hanuma!
Da, seljak si ako ne želiš javno da pokazuješ genitalije, sise i guzove, seljak si ako se ne tetoviraš, seljak si ako ne koristiš sve moderne (anti)društvene mreže i ne objavljuješ svoj život online, seljak si... Da, to je tipična odlika savremenog "seljakluka". Pametno.