U golišavom izdanju
46

Kopira li Kim Kardashian Kanyeovu novu suprugu? Pozirala samo u bundi i Å¡tramplama

N. O.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Kim Kardashian na Instagramu je podijelila fotografiju svog outfita, a za koji su mnogi zaključili da je inspiracija bila upravo nova supruga njenog bivšeg - Kanyea Westa.
Naime, Bianca Censori - Kanyeova nova partnerica mjesecima šokira golišavim izdanjima u javnosti, a mnogi su zabrinuti za njeno stanje. Nerijetko se pojavljuje samo u prozirnim štramplama, bez donjeg veša.

Upravo se Kim na novoj fotografiji odlučila za sličnu kombinaciju. Nosila je bundu ispod koje nije imala ništa osim štrampli i cipela na petu. Djeluje da je čak kopirala i zalizanu kosu u Biancinom stilu.

Izgled je upotpunila naočalama za sunce, a ispod objave uslijedio je niz komentara u kojima su se mnogi pitali zašto izgleda kao Kanyeova nova supruga.

"Kim Censori", "OK, izgleda kao Bianca sad", "Zašto se trudi da izgleda kao Kanyeova žena?", pisali su ispod fotografije reality zvijezdi.

Kim je posljednjih dana u centru pažnje zbog komentara na račun Kate Middleton. Ona je bila jedna od mnogih javnih osoba koje su se šalile na račun Kate jer je mjesecima nije bilo u javnosti, a nakon toga se suočila s lavinom negativnih komentara jer se nije izvinila.