Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bice za 15-tak dana kod kineza,istih Vakih za cvaju kupit...............
Ja sam mislio sad' kad' otvorim sliku odmah će mi se dići kol'ko su sexy, a ono ništa :D
I na kraju ova kurva hm pardon "manekenka" i fudbaleri imaju vecu platu od inzinjera i doktora od ljudi koji doprinose razvoju covjecanstva otiso ovaj u pm... ocel taj meteor?
http://media-cache-ec0.pinimg.com/736x/31/ad/bb/31adbbf3887d62cdf7aec43148696d41.jpg ...klasika i elegancija...a ovo gore naprosto bezze.
Prodajem iste ove samo su od gume i vezu se kaisem... cjena 15 KM
Pisite vi sta hocete, ali meni se na drugoj slici sve svidja.
Istina, super sexy... doduše meni su sve stilettos sexy, to mi fetish...
glumica (poznata) u realiti seriji ?!? (.....after being cast in the reality television series The City). Interesuje me da li iko od klixovaca od stida smije reći "da, radim kao novinar za klix" kada ga/je pitaju.
Konačno, nisam mogao da spavam dok ovo nisam pročitao. A još jednom, ko je ona?
Ja ovakve obujem kad mi istovare ugalj pred zgradu, pa kad ga prebacujem u supu nekako mi je unjima naj lakse.
konačno :D
neobične su
exhale gagi
Milf Gagi :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)