Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"...Edom Razekom koji je predložio da transseksualni modeli ne bi trebali biti dio događaja".... transseksualni modeli se trebaju lijeciti a ne ucestvovati na revijama?!
@Realnost2019Reborn lijeciti sa 7.62 NATO u potiljak, najbolja metoda
Ozbiljno, sta insan ima od gledanja? Samo se iznerviram. Metne spagu izmedu guzova i mase mi ispred ociju, a ja se kao palim i gledam. Kada bi je dotakao dobio bi 10 godina zatvora.
Hajde ščeri jedi, uzmi, uzmi... uzmi bez hljeba...
zasto se onda ne ugasi federalna?
100% modela su rodjeni kao muskarci.... transgenderi... šeitanska posla fujjjj
Neka samo pređu na pornhub, ne moraju ni mijenjati profesiju
@NekoIzaUgla da al bi bili pod grupom transgender
U principu kad se odmakneš od Hollywooda ko će to kupovat? Preskupo za mase a nepotrebno za većinu jer kad skineš glamur u suštini se radi o donjem vešu koji se nosi ispod odjeće. Agent Provocateur, VS imaju malu bazu bogatih kupaca ali ima jeftinijih alternativa jednako kvalitetnih.
Gasi govna.
Tako je to kad je sve više pederluka na planeti. Ja ne bi izlazio sa revije.
previše je golotinje na tržištu, a osim toga muška populacija 90% voli malo malo punije djevojke , a toga je sada gdje god se okreneš, .. samo se guze slikaju, nije mi jasno, ne znaju ni oni što se slikaju, ali svi slikaju guzu imalo face da se vidi,.. katastrofa ba
kako nece past gledanosti kad im modeli imaju 20kila