Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ehhu
Uljepsajte neke mlade djevojke koji nemaju sredstava da vode puno brigu o svojoj ljepoti, kao sto neki bacaju pare na to :)
...samo Njen osmjeh...i, to je to..... ;-) .....bez bacanja love...
Dodo bi bio pravi kandidat za ovo :)
izvucite moju curu koju nemam.
Pun grad takvih koje treba obradovati hahahah
Ja bi volio da u mene iščupate dlake pa da mi ne budu spojene obrve. I ako more da mi zube stavite a ove crne što su ostali da hi izbjelite. I dlake u nosu me svrbe pa i to malo uredite. A što se tiče crta na licu ljepe su on samo ih pravilno postavite. Brk mije jedan veći a drugi manji a kosa mi je masna i tvrda. Eto volio bi da mi to uradite
ukratko..............bosanceros
Hahahahaha... Dobar.. @Ogledalce.. Nemoj tako.. Mi Sarajlije smo fini..
PRIKAŽI ODGOVORE (2)