Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sofia Vegara Nosi mi ove Jenner i Kardashiane s vida
VeRgara, a ne Vegara. Lol
...teta vegeta?
Joj liste, imam ljepsih u zgradi od pojedinih ovde
@BosmalBoyy2 Što te ovaj kulira a ti se tako fino ophodiš prema njemu?
@BosmalBoyy2 Ne popuštaj. Proganjaj ga i dalje! 😅😅
De kategoriju "ko najbolje pitu razvija", ta jos nije bila.
A najljepsu nisu birali.Pobjedila bi moja susjeda iz djecijeg vrtica preko puta.
Je-Lo !
Rashida Jones? :))
...upalim ti ja danaske ovaj intranjet, reko malo da raspašoj od iMtelektualnog rada. i ateriram na dnevnik.hr, reko dvidim šta ahbabi rahmetli mate bobana vele na kaznu ahbabu radovanu. kad tamo, nješ đavla, ništ radovan, no triler. helem, izvjesna mirjana a. maznula dnk huzorak izvjesnom miroslavu i. da, veli ona, on je tata. a ona je mama. haj, reko, đe ima sexa, ima i đece, niš novo. kad, nješ đavla, u priču unilazi izvjesna fahreta ž...e, reko, jbg, sad postaje napeto. te ti...
...ja nastavim napeto štijat, štać se zbit. da, veli, fahreta ž. će na sudu držat stranu mirjani a. kontra miroslava i. (onog što je naružio grand mjuzik prodaqkšn). uuuuu, reko, sinko moj, ođe će i u-en jemat posla. i taman kad sam stijo da naštavim sas čitanje, u triler uleće izvesna goradan i. i veli da je izvjesna fahreta ž. za nju zrak ( hava, po srpski). e, tu više nijesam imo živaca, te sam se rasuo od smija da j ekomšike preko puta saxija ispanula.
...ovaj, klixe...a štos ne vidi 1 od ova 2 moja tzv. komentara, na umenemi profajlu?
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
lisa ann
rospija,rospija
iskra lawrence najbolja treba današnjice
Čuj nema Severine, Seve vrh.
Sve plastika , falš.
Paris definitivno