Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zajbavat se na racun tuđih muka nije lijepo nikako
Prije su svi morali biti savrseni. Sad je postalo ‘in’ da nisi savršen, pa hajde i to treba iskoristiti.
Prve dvije rečenice članka su za zadaćnice tj za pismenog rada u zadnjim razredima osnovne...
Greška koju mnogi prave kad tek dobiju psorijazu, je što previše mažu kortikosteroidima. Kasnije koža postane imuna i više ne reaguje na lijekove. U mom porodičnom slučaju samo inekcija pomaže.Već 4 godine ni jedne fleke. Ali je jako skupa i osiguranje je samo odobri kod ekstremnih slučajeva.
Sve su te bolesti izlječive i spriječive. Ovo isto kao što se Angelina Jolie žali na rak jajnika. Hrana je glavni uzrok. Naravno, ostali uzroci, poput šminke, solarija, sunca mogu biti odgovorni. Ali sve su to loše navike, ne treba vam doktor, samo popravite navike. Herbert Shelton je preporučio izbjegavanje uzroka i odmor, i naročito ne jedenje. Također dobra knjiga koja ima listu svih bolesti i lijekova: Complete Handbook of Nature Cures.
samo sam ušao na ovu vijest da vam jebbem matter klixovsku u šta ste se pretvorili...!!!! JVM
ubila se za nastavak filma pogresno skretanje...
Znaci reklame za one Americke kreme protiv psorijaze su laz
Dokaz da ne mozes biti uvijek u fullu:)
Cura drOOga ti si ograisala
povratit ću kljukušu što sam jeo ljudi moji wtf
Najprirodnije na njoj su ova kozna oboljenja hehe