Korekcije joj nisu strane
24

Khloe Kardashian otkrila da razmišlja o povećanju grudi: Želim dekolte kao moje sestre

I. B.
Khloe Kardashian (Foto: Instagram)
Khloe Kardashian (Foto: Instagram)
Khloe Kardashian, jedna od sestara slavne američke porodice, otkrila je kako razmišlja o tome da ponovo poradi na svom izgledu.
U posljednjoj epizodi realityja "The Kardashians"; 38-godišnjakinja je ispričala kako već neko vrijeme razmišlja o tome da ponovo ode pod nož, ovoga puta kako bi povećala svoje grudi.

"Samo želim punije grudi. Kad me vidite u bikiniju, nema dekoltea kakav imaju moje sestre", rekla je pa pokazala na grudi: "Mislim, stvarno obilnog dekoltea".

Khloe je reality seriji otkrila da želi već grudi
Khloe je reality seriji otkrila da želi već grudi

Khloe je objasnila kako nosi top od lateksa s gornjim dijelom grudnjaka kako bi njen dekolte izgledao privlačno.

"Kad nosim ovaj top moje grudi izgledaju sjajno i voljela bih da je tako sve vrijeme. Jednostavno ih morate vidjeti bez ovog topića, ali to je za drugu epizodu", rekla je Khloe.

O svemu je porazgovarala i sa svojom majkom Kris Jenner, koja je podržala njen prijedlog i rekla joj da to "učine zajedno".

Inače, ovo ne bi bilo prvi put da Khloe radi korekcije na svom tijelu. Godine 2021. reality zvijezda priznala je kako je operisala nos, kao i da je dosad koristila filere i probala botoks. Iako se nagađalo kako je stavljala implantate i u stražnjicu, ona je to negirala.

Khloe i njene sestre često su na meti kritika zbog pretjeranog "uljepšavanja" fotografija koje dijele na društvenim mrežama, a mnogi primjećuju i kako se njihova izdanja tamo dosta razlikuju od onih uživo.