Devetogodišnja djevojčica
81

Kćerka Kim Kardashian uskoro bi mogla pokrenuti vlastite brendove

L. R.
Kim Kardashian i North West (Foto: Twitter)
Kim Kardashian i North West (Foto: Twitter)
Kćerka reality zvijezde Kim Kardashian, North West uskoro bi mogla pokrenuti vlastite brendove igračaka i proizvoda za njegu kože.
Kako prenose strani mediji, Kim Kardashian je podnijela zahtjev za dobivanje četiri zaštitna znaka u ime svoje kćeri. Prema tome, djevojčica bi mogla krenuti njenim stopama.

Opisi dva zaštitna znaka zvuče kao da će devetogodišnja North lansirati liniju za njegu kože i liniju igračaka. Treći zaštitni znak vezan je za oglašavanje, dok je četvrti opisan kao “zabavni sadržaj iz pop kulture putem Interneta" što još uvijek nije jasno definirano.

Porodici Kardashian nije strano iskorištavanje kapitalizma i njihovog uticaja i slave. Iako druga generacija ove porodice počinje odrastati i dobijati svoje sljedbenike, čini se da će i njihovi roditelji i porodici i to pretvoriti u profit.

North je postala iznimno popularna na TikToku gdje profil dijeli sa svojom mamom Kim i zbog toga ima milionske preglede. Kim je još 2019. godine prijavila prvi zaštitni znak za North koji bi bio fokusiran na kolekciju odjeće, međutim još uvijek ga nisu iskoristili.