Svi komentarišu isto
21

Katy Perry bila je zvijezda Charlesovog krunidbenog koncerta, ali je jedan detalj ukrao pažnju

N. O.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Katy Perry bila je "šlag na torti" na jučerašnjem koncertu povodom krunisanja kralja Charlesa, međutim, ono o čemu se najviše pričalo je bio njen outfit.

Američka pop pjevačica bila je jedna od zvijezda koje su nastupile na koncertu koji je pratio krunisanje Charlesa III, a na muzičkoj proslavi zablistala je u jedinstvenoj odjevnoj kombinaciji.

Uz Perry nastupili su i Olly Murs, Nicole Scherzinger, Lionel Richie, Take That i drugi, a zabavljali su 20.000 ljudi u publici te članove kraljevske porodice u nedjelju uveče.

Ona se pojavila pretposljednja, a izvela je neke od svojih najpoznatijih hitova "Roar" i "Firework". Princeza Charlotte posebno je uživala te je zaplesala uz Kate Middleton.

Očekivano, njen nastup izazvao je brojne komentare na društvenim mrežama, a uz sve pohvale za spektakl koji je priredila ipak su dominirali oni o njenoj haljini.

Perry je nosila raskošnu zlatnu haljinu s rukavicama od istog materijala, ali je ipak ovaj komad odjeće mnoge podsjetio na omot bombona.
Na društvenim mrežama uslijedile su fotografije poređenja njenog outfita s izgledom bombona, a neki su sarkastično pisali: "Pronađi razliku", te "Pitao sam se gdje mi je omot od Toffee Penny bombona".