Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Malo ste se zeznuli. Radi se o Bobbi Brown, ženi koja je make-up artist i ima svoju liniju kozmetike dugi niz godina. Ali dobro ste me nasmijali. Bobbi Brown, muzičar. Informišite se prvo, nakon toga objavite članak.
AAAHAHAHAHAHAHAHAHA genijalcine. godinama nas razveseljavaju.
Dakle, postoji Google. Moglo vam je na prvu biti nelogicno da se muzicar bavi sminkom, jel tako? Drugo, muzicar nije Bobbi, nego Bobby! E, da ste samo ukucali Bobbi Brown i Katie Holmes u Google, sve bi vam se samo kazalo. Moze li me neko podsjetiti zasto ono ja/mi citamo klix????????
Mislim da se radi o makeup umjetnici bobbi brown a ne o muzicaru. /www.bobbibrowncosmetics.com
Jao epic , napravio sam printscreen :-)
hahaha jao jao, pa bobbi brown je marka sminke koja postoji jako dugo i kao sto napisase iznad, nema nikakve veze sa bobijem braounom bivsim muzem od vitni...o moj boze kako lupetate
Hahahhahahaha muzicar Bobbi Brown... Bilo bi lijepo da malo istrazite prije nego sto objavite clanak!!!
Kao sto Bobi kaze, totalno ste neinformisani... :-) Bobbi Brown je zena i ima svoj kozmeticki brand.
scijentološka ,,tačnije ,,ionako je glup naziv,,,
...koja crkva ?
šta če reči sicionistička crkva za svoju članicu...
...šta veli kratki...