Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kuvajt arabija katar sve to drze ameri i englezi .. kada odes dolej nemozes da vidis nijednog arapa na iole znacajnijoj strucnoj funkciji od vozaca aviona do iznzinjera u rafnierijama ,,, arapi su na niovui srednjeg vjeka po obrazovanju..
pa sta je ovo Arapi pokupovaše cijeli svijet...američka ekonomija je bazirana danas barem 25-40% na arapskom novcu...evo padaju evropski fudbalski klubovi a koliko vidimo i modna industrija...jos su ostale automobilska i filmska industrija :-D
a ima li ko marku da mi dadne za kahvu? Ja volim ispijat kahve po gradu , gledat tudje trebe i nista ne radit!
Zar se oni ne drze svojeg izmjenjenog Islama. Sta ako im zene pocnu nosati ovakve Haljine. Ganjat ce ih muzevi sa carsafima po ulci da ih opet umotaju.
Bravo , evo nama Valentino hidžaba . Jedva čekam !!!!
wooow kupili modnu kuću pfff ...evo i ja da se pohvalim kupila sam si rum pločicu!