Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da nas Allah sačuva
Ovi clanci vec postaju iritantni
Meni je stvarno zao sto cu ispasti isfrustrirani muskarac, al ove zene koje vole da se trte i pokazuju dojke u 90% slujava su fulje, sto je JK i dokazala. Klasicna dr.Olja
Da ne proviri racku ovima ovde?
Kad pomislim da je dno a ono se jos otvori pa propadamo jos dublje...
Bolja Kim
Ovo treba prijaviti uredu za patente i intelektualnu zaštitu, nakon toga detaljno sve istražiti i napraviti detaljan opis svih detalja jer ovo je na granici globalne katastrofe.
I jedna i druga sve sto imaju i sve sto su postigle mogu zahvaliti samo velikoj guzici. Dvije tuke, ne zna se koja je veci komad budaletine.
Brate kako tuka, Kim pobijedila Hillary Clinton u znanju kaznenog prava
Ovakvih puni oglasi.Ne bih je mozda ako popijem
Prestanite više sa objavljivanjem ovakvih gluposti.Kada ste pisali o uspjesnim đacima, studentima i stručnjacima ?
ko o kome, fufa o fufi
ova Karleuša postala kao Dodik,samo priča gluposti da bude u centeu pažnje 😂😂😂😂
Putine, kad ce ta atomska? Budi precizan. :)
Zna li Kardashianka uopce ko je Jelena Karleusa? 🤣🤣
Eee bozeeee...pa ko su one da se prozivaju popularnim?! Prva, tj Karleusa ne zna da pjeva i izgleda kao starleta najblaze receno a Kardasian je bogata i navodno "popularna"...Svasta!
A gdje nam je Mirza influencer i Hanci, ne pise se nista 5 dana o njima
De ne kki karleusa nidze veze.
Pa ona ne zna uopšte da ti postojiš
Clanak kaze drugacije