Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
rekao sam tiho nemoj da te iznenadi, protiv nase ljubavi ce svi HALIMAAA, HALIMAAAAA
jaialaaaaa jahliiiiiiii
@lukobojovicturcin halima halimaaaa
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovo mi je smiješno iskreno, muslimani govore kako marama čuva od muških pogleda, a ove današnje bule izgledaju više sexy od nekih nepokrivenih treba. Mislim (iako nisam vjernik, agnostik) da je to licemjerno prema svojoj vjeri, ili jesi ili nisi.
@BezrepaMarva To ti je ono hoće da se j.e.be, al' da joj ne uđe. Zvuči šovinistički, al' poenta je jasna. I danas takvi slove se moralne vertikale u našem društvu.
@fernedz slove za*
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
A jeste svi jaki, Vi znate ko je kakav musliman. Ko to ima da obavlja sve farzove i naravno sto treba svakao da je dobar čovijek. Šaka takvih u Bosni. A opet većina nešto pametuje kako treba ko da vjeruje, ako znaš kako treba, prestani osuđivati to je pod jedan. Vjeruj kako misliš da treba nemoj otežavati drugima. NE MOŽEŠ BITI pravi musliman a da nisi dobar čovijek. To nije moguće, tako da prestanite da sudite ostale, krenite od sebe!
nema veze sto je pokrivena...ovo nije put kojim bi trebala ići jedna muslimanka...bolje bi bilo da krči sebi put poslovima koji su društveno korisni...a ne opet skretanje na izgled sto je u suprotnosti filozofijom islama...
Hidžab je propisan da ne bi skretale pažnju na sebe, a ne da se uvrćemo po modnim pistama. Ne trebaš meni ti da budeš primjer kako se uspijeva sa maramom. Kad ja već 14 godina nosim istu, imam posao u kojem se susrećem sa ljudima druge vjere svakodnevno, I niko I ne primjeti moju maramu, nego mene kao osobu. Mene moja marama nije ograničila nikad ni u kom smislu.
Svaka Čast! Word!
ma ja bi je puko i sa hidžabom i bez tako da pišete gluposti
Ali teta Halima mi smo samo htjeli da vidimo oniu stvar.Od gledanja nema selameta
Trebo je onu svoju cigancuru umotati.Bila bi postenija
Cuj bula a menekenka
haram..kamenovat ce je 2pac