Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Donekle razumijem zasto se djevojke/zene garbaju, tj. bojadišu kosu. Ali nikako ne mogu da skontam kad se obojadiše muškarac, a još ima rijetku kosu, pa mu se farba vidi na tjemenu, ili sljepoočnicama. Još kad zacini ofarbanim brkovima, o oni se sve crvenkasto presijavaju. Lola li je, majko...
A zašto te čudi to, ne boje se samo žene starenja? Trendovi su čudo i teška neboluza koja najbolje potvrđuje da je i estetika društveno determinirana i nema mnogo veze sa ličnim ukusom. Primjer, većina ljudi kada gleda stare fottografije pomisli kako je odjeća bila "glupa" ili frizura. A u to doba im je ta ista odjeća i frizura bila pravo lijepa. Par "uticajnih" kaže d aje nešto ekstra i taj se stav raširi ko kuga, ni okrenuo se nisi a svi nose špicaste cipele.
@AriaScorpio. Ne sporim ja to niukom slucaju. I zaista mi je donekle razumljiv strah od starenja kod muskaraca. Ali mi je nerazumljivo, ako vec zelis izgledati mladje i svjezije, zasto ne odes kod ovlastene osobr. Ovako samo ispadnr ko nakarada. Mijenjaju se ljudi, obicaji, moda...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sranje u bojama
Diskriminacija crnki....al kulenzi je....
To je tako sve "in" i tako "fino", "lijepo", "divno" i "krasno" a ne govore koliko to steti kosi.. koliko je samo moras izblansirati, staviti ove boje koje ce na kraju trajati 2 sedmice, a izgledaces ko nakaza.
Sve su to frizure za kurwe
a vidi kakvi su joj nokti, bolje da je nokte odsjekla nego kosu ofarbala
ovaj mali nije njen prst
Ako želiš da iskočiš iz društa, onda se ofarbaš u papagaja.
drage dame... vama je doista dosadno u zivotu...
A gdje je ovo trend?
Ko kanarinac... ne bih crnu mijenjala ni za sta
eh volim crne, tamam momak te ostavio, a ja sam
I nemoj! Crnke su mrak.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Aaaaa slatko je, prava boja tumora
@FEM. Tumora ima kamara i nijedan nije ove boje
Izgleda da je postala najveća magija i čarolija sresti ženu sa nefarbanom, njegovanom, nesprženom i zdravom kosom. P.s. Junakinje iz Ledenog kraljevstva su davno "provalile" ovaj trend.
@AriaScorpio. Ćud je ženska smiješna rabota...
@Sticenik I ženska ćud i markentinška industrija ... :)
PRIKAŽI ODGOVORE (33)
Božo Vrečo će uskoro farbati kosu.
Ovi "trendovi" sve seljačkiji i seljačkiji.
uopšte nije novo
E jest
al je super :)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)