Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vazda najljepša bila
E ovo je ljepota..,a ne fuckin gola ofucana BritneySpears
Plave zene su uvjek najljepse.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ako mene pitate, nekad je izgledala kao lijepa djevojka iz grada a danas izleda ko pjevaljka sa Pinka.
Nekakva si plastična sada
Ana Mirjana Račynović Jevtić WTF, izlazite sve četiri
Preljepa zena
Kvalitet je kvalitet.
Jao gdje me vratiste, moja prva ljubav
Vise imena od Ronaldinja
ma i dan danas najljepsa. ja ne znam ni jednu misicu ni prije ni poslije nje.
Slažem se u vezi Ane-Mirijane Racanovic da je među najljepšim djevojkama koje su nas predstavljale ali i pored ljepote moram pohvaliti njen odgoj i kulturno ponašanje koje dolazi iz kuce.I dodao bih još i Njegicu Balordu koja je meni i dalje prelijepa i preslatka, vidjeo sam je nedavno i stvarno je žena TOP a i nije digla nos u smislu da se nešto folira,prava dama. Svaka čast i Ani i Njegici.
zaboravili ste Njegicu
prelijepa,jedini problem je kad se treba potpisati,previše slova
Meni ona Tojaga ostala u sjecanju brate mili to je bio period kad je svaka mogla biti Miss.Ova Mirjana je realno jedna od ljepsih.
niđe veze...
Sad jos bolja
Njoj treba pasos duplo naplatiti koliko tonera ode