Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Idiot napravio idiota u idiotu.
Ovi trendovi su uzasni. Bolje imati svoje zube i cuvati ih i odrzavati zdravim, kakvi god da su, nego navlake. Omladina je u 20im i 30im krenula stavljati navlake pa ce se uhvatiti za glavu kad u 50im ostanu totalno bez zuba.
Brat moj u 50-im je vec vrijeme da se novi zubi stave svakako.
Sve osobe koje znam, a da su cuvale zube, su u 50im stavile prve navlake, a ovi sto su krenuli u 20-30im ostanu skroz bez zuba pa stave totalne proteze. Velika je razlika. Moja baka je npr. umrla sa svim svojim zubima, nit je imala navlake nit ista, a cuvala ih bas.
Navlaka ne valja ni na kauču
Cigani bukvalno
Znaci bez obzira na sve.. Vise sam nego SOKIRAN kada procitam sta pojedinci pisu o djetetu koje ima samo 10 godina! Nisam mogao da vjerujem da smo toliko fuj, da bi djetetu od 10 godina dali "metak u celo", da bi je "onjusili" itd... Znaci ljudi, djetetu je 10 godina.. kakvi ste vi bili sa 10 godina i to bez da imate milione kao ona... A zamislite da ste ih imali..
Sve receno u 2 rijeci: Rasizam i pedofilija!
Samo metak u celo jer ovakav mozak se ne popravlja!
Ne znam sta je cudno, to je grillz.
On je bolestan covjek, pomozite mu.
Ona jede pa povraća
Nova moda mozda za mlade koji su super bogati. Crnci nose grills decenijama ✨
ovo je tako ruzno i odvratno...fuj